Manavgat Yangın Son Dakika / Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. En son manavgat haberleri anında burada.

SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ...
SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. İki katlı ev küle döndü. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor.

Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü.

Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Antalya son dakika haberleri : Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Manavgat'ta Bulunan Sayıştay Tesislerinde Yangın - Son Dakika
Manavgat'ta Bulunan Sayıştay Tesislerinde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika toplantısı sona erdi. Antalya son dakika haberleri : Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. İki katlı ev küle döndü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı.

Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

En son manavgat haberleri anında burada. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı.

DURMUYOR! Son dakika: Manavgat'ta yangın ikinci gününde ...
DURMUYOR! Son dakika: Manavgat'ta yangın ikinci gününde ... from adiyaman-haber.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! 1 uçak, 4 helikopter bölgede.

Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor.

Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler.